torsdag 23 augusti 2018

Skolstart! Nu kör vi!

Underbara augusti!

Alla våra enheter fylls med barn och elever och känslan av att allt är möjligt genomsyrar allt. Ett helt läsår framför oss, och möjlighet att utvecklas, lära nytt och växa som social person är oändlig.

Att starta är viktigt och att känna sig särskilt välkommen är allra viktigast. Det vet alla proffsiga pedagoger.och proffsiga pedagoger arbetar på Norra Fäladen. Eller vad säger ni om detta axplock (obs! bara ett axplock, det fanns så många fler exempel 😃

Barnen på en av förskolorna välkomnades så här:

Vem blir inte sugen på ett förskoleår när man får möjlighet att vara uppfinnare, kompis, vetenskapsman och artist? På våra skolor har vi höga förväntningar på barnen och just därför lär de sig så mängder.






Att välkomnas på sociala medier med följande inlägg kan ju bara vara det bästa:

Att eleverna sen festade in nya läsåret med medryckande konsert känns helt rätt i ett skolområde där alla skolor ger barnen möjlighet att vara framtiden!

Eller att bli välkomnad av all personal så här, då kan man väl inte mer än känna att mellanstadiet kommer bli super! School, here we go again!


 Givetvis var Röda mattan utrullad till de äldre barnen och deras pedagoger. Förväntan var minst lika stor inför högstadieåret som inför vilken gala som helst!
Härligt att se dig igen - Hoppas du haft en bra sommar - Du är bäst!
 Alla är vi överens om att läsåret 2018/19 kommer bli magiskt! Nu kör vi!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar